• اتمام ساخت گنبدمسجد علی ابن ابی الطالب
  • مجموعه: مناظر
  • منطقه کارگاهی
  • مجموعه: مناظر
   
هفت سین مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط دهیاری   
سه شنبه, 27 اسفند 1392 ساعت 12:22

گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت
آشپزی

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

آشپزی

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد ...

مواد لازم:





آرد                                      یک کیلو

روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم

تخم مرغ                                2 عدد

شکر                                     200 گرم

شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان

هل و وانیل                              به میزان لازم

مواد لازم برای وسط کلمپه:

خرمای بدون هسته                     400 گرم

مغز گردوی خورد شده               200 گرم

هل، قلمفور و جوزهندی              به میزان لازم

بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

 نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید

 آشپزی

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید ،سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده وآرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید...

مواد لازم:

پودر نرم و الک شده ی نخودچی                یک کیلو

پودر قند بسیار نرم                                     نیم کیلو

روغن جامد                                               300 الی 400گرم

هل و وانیل                                               به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین                                به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی  به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

آشپزی

نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته  تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید

طرز تهیه‌ی کیک یخچالی
آشپزی

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید

مواد لازم:
تخم مرغ                    یک عدد

شکر                        یک لیوان

شیر                        دولیوان

آردسفید                    دو قاشق غذاخوری

پودر کاکائو               دو قاشق غذا خوری

بیسکویت پتی بور       دو بسته

کره                       بیست گرم

هل و وانیل             از هر کدام نصف قاشق چایخوری

پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.

حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا  بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.

_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.

 «از اینکه می توانم از نعمتهای خدا بیشتراستفاده کنم از او سپاسگزارم»

کیک میوه ای سریع و راحت
آشپزی

این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید

مواد لازم:

تخم مرغ : سه عدد

آرد سفید : دو لیوان

روغن مایع : نصف لیوان

آب میوه : یک سوم لیوان

شیر : دو سوم لیوان

شکر : یک لیوان سر پر

هل و وانیل : نصف قاشق چایخوری از هر کدام

بیکینگ پودر : یک پنجم قاشق مربا خوری

جوهر جوش : یک چهارم قاشق چایخوری

در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و همچنان 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.
از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید.
اول به آرامی روغن را و سپس آب میوه مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب و یا هر میوه دیگری باشد و پس از آن شیر را به آنها اضافه کرده و با حرکتی دورانی و آرام با هم مخلوط کنید .
دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .
میوه مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته و اطراف آن را با کمی روغن جامد چرب کرده اید بریزید و داخل فری که آن هم از قبل روشن بوده و کاملا گرم است با پایین ترین درجه حرارت  به مدت نیم الی سه ربع ساعت  قرار دهید و پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده و میل نمایید .

این کیک برای تغذیه بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن را در قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.

 «نعمت های بی شمار خداوندی را سپاس»

(برای آگاهی ازدستور پخت شیرینی های دیگر به آدرس سایت  www.seemorgh.com/lifestyle  مراجعه فرمایید)

 

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

 

ورود کاربران



نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد دهیاری؟
 

پیوندها

سامانه پیامک ترز | ثبت نام رایگان

آخرین اخبار جهان | اخبار سیاسی | اجتماعی | اقتصادی | علمی | ورزشی | اخبار فناوری

 
 
 

اوقات شرعی